Formannens side

WELCOME TO VENTURE CLUB OF NORWAY

Velkommen til klubben for eiere av den brilliante motorsykkel Yamaha Venture. Vi er en gjeng spredt over det ganske land, og elsker disse fantastiske syklene.

Støtt oss på grasrotandelen:

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Søk oss opp på: VENTURECLUB OF NORWAY/ org.nr: 912 804 666 og gi ditt bidrag

 

 

Kjære Venturister

Da er året 2018 snart unnagjort og vi går med stormskritt inn i 2019. Det er med stor bekymring for VCN avisa og engasjementet blant medlemmene for å få inn stoff til å fylle bladet vårt med.

For vår eminente redaktør blir det da vanskelig å få til en avis som er verdt å sende ut og etter hvert bruke tid på. Så håper dere alle kan ta i et tak og skrive noen ord om hva dere driver på med og veien til hvorfor akkurat du ble en venturist.  Gjerne noen ord om deg selv, din motorsykkel og hva var din beste opplevelse med motorsykkel. Så vær så snill, hjelp oss å holde liv i avisen om ikke blir det bare en framside med årsmøtereferat på baksiden og en faktura vi mottar i posten.

 

Der fikk dere formannens frustrasjon skriftlig, men det måtte bare ut...

 

Eller ser jeg virkelig frem til å treffe dere alle igjen på årets to treff som vil bli i Nærøy og i Bardufoss.

Å DU som sitter å tenker på om du tør å bli treffgeneral for ev senere treff, ta kontakt så tar vi en prat om hvordan dette skal gjennomføres. Er helt sikker på at nettopp du er mannen/damen vi trenger for å få til et perfekt treff. Personlig kunne jeg tenkt meg et treff på sør/vestlandet da vi skjeldent/aldri har hadd treff der i min tid som medlem i VCN. Så ta kontakt om du sitter på gjerdet og tenker på VCN treff

 

 

Mvh

Svein Venture

Formann

 

Ventureclubnorway 2009 (C) All right’s reserved